Udvalg

Chokolade

Vi elsker chokolade. Det smager godt, kan gå til mange måltider og sammenkomster, og det kommer i mange størrelser og former. Vi elsker også at være kreative med det. Vi prøver altid at kombinere den gode smag med et flot og præsentabelt udseende, således vi forkæler så mange sanser som muligt.

Vi bruger bl.a. belgisk chokolade fra Cacao Barry, Callebaut, fransk chokolade fra Valrhona og hjemmelavet chokolade fra vores eget køkken. Vores egen chokolade kalder vi Kring Noir, og den er på 70,3 %. Kring Noir er lavet af økologiske kakaobønner fra bl.a. Madagaskar, Mexico og Papua Ny Guinea. Smagen er mørk, intens og med noter af tørret frugt.

Vores egen chokolade bruges til alt fra små, fyldte chokolader til større chokoladekager og -desserter. Vi bruger den endda til den varme chokolade, vi serverer i caféområdet.

Har du spørgsmål til vores udvalg?

 

Skulle du sidde med spørgsmål til ingredienser, allergener eller noget helt tredje, står vi altid til rådighed på både telefon, e-mail og ikke mindst i butikken. Ønsker du rådgivning i forhold til at matche en af vores chokoladekreationer op med et måltid, giver vi også gerne et bud på det. Ring til os på tlf. 64 41 09 07, skriv til os på mail@kringchokolade.dk eller besøg os på Algade.

Kontakt os

14 + 15 =