Chokolade


Chokolade er det vi brænder mest for! Vi kan lide at lave traditionelle marcipan stænger, men eksperimenterer også i dessertchokolader med lakrids, rosmarin, ingefær, mango eller hjemmelavede pralinéer. Vi bruger forskellige typer chokolade fra mange egne af verden for at kunne nyde flest smagsnuancer.


Vi bruger bl.a. 72% fra Tanzania, 64% fra Madagascar og 80% fra Honduras.

 

I foråret 2012 tog Kring Chokolade til Frankrig, for at få udviklet og produceret vores helt egen mørke chokolade.

I foråret 2013 tog vi den nye chokolade i brug i produktionen.

Den mørke chokolade er blevet fremstillet og udviklet, på baggrund af, hvad vi synes en mørk chokolade skal indeholde af smagsnuancer, for at den netop passer til vores produktsammensætning.

 

Vi bruger mange forskellige frugter, urter og bær i vores fyldte chokolader, det er derfor vigtigt at chokoladen passer godt i smagssammensætningerne til disse.

Vi har valgt en form for mørk chokolade der læner sig op af frugtnuancer, som gør den ekstra lækker, rund og blød i smagen. Hvilket gør at den også egner sig godt til børn, der oftest ikke kan lide mørk chokolade pga. dens bitre smag.

 

Kring Noir som vores ckolade hedder, har en kakaoprocent på 70%. Bønnerne som chokoladen er lavet på, kommer fra henholdsvis Tanzania og Mexico.

chokolade-stablet